FAQ

Få svar på dine spørgsmål her

FAQ

Find svar på de mest stillede spørgsmål her:

Flexleasing er et udtryk for finansiel leasing af biler hvor du betaler registreringsafgift for en ønsket periode. Både privatpersoner og virksomheder kan lave en flexleasingkontrakt og opnå brugsretten til biler. Det er dog altid leasingselskabet, som er ejer af bilen.

  • Mindre kapitalbinding
  • Lavere værditab
  • Ingen kilometer begrænsning
  • Billigere forsikring
  • Stort eftermarked
  • Lettere at skifte køretøj

Ja. Gleerup leasing vil da købe dit køretøj, og du leaser den tilbage.

Ja. Godkendelse til leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse, og vi foretager altid en individuel og konkret kreditvurdering af alle kunder. Derudover kræves det, at du ikke står i RKI, og at du er dansk statsborger eller har permanent opholdstilladelse.

Ja. En måned inden kontraktens ophør, vil du blive kontaktet af os. Du har da mulighed for at forlænge kontrakten, eller skifte til ny bil. I tilfælde af ophør, hjælper Gleerup Leasing gerne med at afsætte køretøjet.

Ja i princippet, men Gleerup Leasing hjælper gerne med at finde en ny kunde til køretøjet.

Ja. En måned fra skæringsdatoen. Bemærk at restværdien ikke er opnået, før endt leasingaftale.

Grøn ejerafgift, forsikring og service. Dog bliver alle biler leveret inden for serviceinterval. Du kan tilvælge forsikring via Gleerup Leasing.

Der er forskel på momsfradraget alt efter om bilen er leaset som personbil eller varebil.

Ved personbiler over 36 måneder gammel kan fratrækkes 1% af 25% af den fulde registreringsafgift. For eksempel, hvis den fulde registreringsafgift er vurderet til kr. 300.000 vil du have et årligt momsfradrag på kr. 9.000,00 – 750,-/måned. Hvis bilen er under 36 måneder gammel beregnes 2% af 25% af den fulde registreringsafgift.

For at få momsfradraget skal leasingperioden løbe sammenhængende over 6 måneder. Det bemærkes, at der dog ikke kan fratrækkes mere moms end selve momsgrundlaget. Overskydende moms kan anvendes til momsfradrag i udbetalingen.

Ved gulpladebiler, der anvendes til 100% erhverv, er der fuldt momsfradrag – også på driftsomkostninger. Ved delvis privat og erhvervskørsel kan der opnås 1/3 momsfradrag – dog stadig fuld momsfradrag på driftudgifter.

Garantiordning tilbydes i samarbejde med Cargarantie. Kontakt os for priser og vilkår.

Ja du kan med fordel lease en motorcykel, med indbygget stilstandsperiode i de måneder den ikke er i brug.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt